skiz- u suck Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Zdravím, chci se zeptat, na kolik procent mám nastavit větráky v Xboxu ve FSD, nebo mám nechat auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 to zalezi na tobe kdyz se ti neprehriva tak neni duvod to stelovat , drzim pro svuj dobrej pocit teploty kolem 50 C protoze me prijde to auto nastaveni ponekud velkej hic nechci pect buchtu ale hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Další otázka: dá se nějak zjistit jaké teploty právě Xbox má? Jestli ano: jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Další otázka: dá se nějak zjistit jaké teploty právě Xbox má? Jestli ano: jak? Jsou normálně v DB FSD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) Mam FSD 3 (teď nově) a při nic nedělání mam teplotu 82°... Bylo to na auto, ale to je asi moc, že ? :D Jdu to nastavit na míň ... :) EDIT: Nastavil jsem větroně na 65% a při nic nedělání má teplotu okolo 60° ... (spíš míň) Ale teď mam zase strach o větrák, abych ho neuvětral... Máte nějaký zkušenosti ? Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem Onulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 ten vetrak tam je na chlazeni halo a i kdyby mel odejit jako ze neodejde kdyz nebude zadelanej jak jetel to by sis radsi nechal usmazit konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Taková otázečka, kde najdu to nastavení těch větráku? Celou položku settings jsem prohledal a nikde to nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.