Martin1214 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Ve Familly SETINGS sem dal obe dve live blocked a chci dat save a che to nejaky pass tak zadam zase dam save and exit a to same mi tam skoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Musíš si zvolit a zadat nějaké heslo ( kombinace na ovladači ) + kontrolní otázku . Hlavně to heslo nezapomeň . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 ok zapomenu :-D:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Prinejhorsim i kdyz ho zapomenes tak to jde vetsinou odblokovat, tak ze udelas reset settings. Mel jsem tu uz 3x Xbox kde jsem to nevedel a vzdy to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.