sirosik Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 (upraveno) Zdárek , hledal sem v e-shopech a všude možně , jestli je možno vyměnit celý kryt na PS3 . Kámoš si PSko pořídil ale kryt má dost poškrábaný . Zajímalo by mě kolik to asi stojí a kde kryt objednat . Jedná se o FAT i o SLIM verzi . Děkuji za odpovědi . EDIT: nechci nějaké pouzdro nebo fólii , ale celý kryt . Dotázek je toto ono ? : http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/kryt-skull-pro-ps3-slim-rarita-2568/ Upraveno Říjen 14, 2012 uživatelem sirosik Doplňek otázky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Pokud je mi známo, tak se kryty neprodávají.. Jedině koupit nějak Hárdvérově poškozenou Psku, a vzít si z ní kryt.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirosik Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Díky za opověď . V prvním příspěvku sem dal link . Vůbec nejde o vzhled . Jinak bylo by ♥♥♥♥ kdyby se to nedalo sehnat . Ale jak říkám když tak jukni na link a díky moc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Tak asi je to, co hledáš :) Nevěděl jsem, že něco takového vůbec existuje :D Vím jen o fóliích které si na Psko nalepíš, ale ještě jsem nikdy neviděl celý kryt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirosik Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Také mě to právě udivilo . Ještě se radši zeptám na tom obchodu . Moc díky :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 No koukal jsem na gůgl, a dál jsem našel jen toto.. http://www.herniserver.cz/index.php/hardware/1552-kryt-battlefield-3-pro-x360-a-ps3 Zřejmě jich je málo, a ještě míň se jich prodává :D ale jestli chceš zakrýt jen škrábance, tak postačí koupit nějakou tu fólii.. Je jich plno, a s hodně motivy, a za pár kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.