p87p999p Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 jake použivate ? a na co?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 screenshot(screeny), vcs cheat device(cheaty-gta vcs) ...... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 remind Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Já nepoužívám žádný ale asi si sosnu ten na ty screenshoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 na screany a mam na mp3 jenze neznam zkratky a co stim hledal jsem to jenze sem to nemohl najit kdyztak poradte a i gavcs cheat device Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 irsmp3(NOTA + L přehrát, NOTA + [] display, NOTA + R náhodně) ThemePlus, Antiupdate stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 irsmp3(NOTA + L přehrát, NOTA + [] display, NOTA + R náhodně)ThemePlus, Antiupdate stačí diky za radu hned to zkusim jo a nemaji byt v nejake spesl slozce ty mp3 tomu nejak nerozumim nikde sem nevidel navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 spatny umisteni !! presunuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 diky za radu hned to zkusim jo a nemaji byt v nejake spesl slozce ty mp3 tomu nejak nerozumim nikde sem nevidel navod myslim, že to bere mp3jky klasicky z PSP/MUSIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 myslim, že to bere mp3jky klasicky z PSP/MUSIC uz mi to jede bez problemu vsechno takze pouzivam mp3.prx plugin uz sem ho konecne rozjel a jinak jeste gta cheat device vse samozrejme pro 3.71m33 a jinak screan uz nepouzivam je to zybtecne a nebo mi to nejde pri mp3 protoze to pouziva stejne klavesove skratky nektere hlavne tu notu to me omezuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
p87p999p
jake použivate ? a na co?:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts