dejf12 Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Ahoj, mám dashboard 2.0.1471.0 a flash LT+ v3.0. Po vložení hry Carrier Command Gaea Mission mi to nabízí update. Můžu to updatovat aniž bych o flash přišel a nedostal ban nebo flag? Díky Dejf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 O flash nepřijdeš, ale update nedělej ze hry, ale z USB flashky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejf12 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 (upraveno) a proč to nemůžu dělat přímo z toho? Upraveno Říjen 14, 2012 uživatelem dejf12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejf12 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 O flash nepřijdeš, ale update nedělej ze hry, ale z USB flashky. a proč to nemůžu dělat přímo z toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 a proč to nemůžu dělat přímo z toho? Kdyby jsi četl forum , tak by jsi to věděl . když ti někdo něco poradí , tak se tím řiď a neptej se blbě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejf12 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Kdyby jsi četl forum , tak by jsi to věděl . když ti někdo něco poradí , tak se tím řiď a neptej se blbě . no, nevím co je na tom ♥♥♥♥ho, ale to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejf12 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 sakra proč tam sou zrovna srdíčka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejf12 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 sry sem tu novej a ještě se tu moc neorientuju ;) koukal sem se ale nemuzu to najit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Ze hry ti to s největší pravděpodobností hodí chybu a stejně budeš muset update dodělat z USB. V některých případech se může i stát, že update ze hry způsobí chybu, kterou sám ani nebudeš schopen opravit. Nezapomínej na to, že update děláš z pálené hry, z originálu je to něco jiného, tam problém není pokud DVD není třeba poškrábané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejf12 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 musím napsat víc jak deset písmen, dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dejf12
Ahoj, mám dashboard 2.0.1471.0 a flash LT+ v3.0. Po vložení hry Carrier Command Gaea Mission mi to nabízí update. Můžu to updatovat aniž bych o flash přišel a nedostal ban nebo flag?
Díky
Dejf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.