lukis Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 (upraveno) Zdravím.Hledám šikovného flashera,kterýmu bych poslal PSP a on by mi ho unbricknul a rovnou flashnul...někoho spolehlivého kdo mi na sebe dá adrsu,kontakt,fb ..děkuji předem.zaplatil bych Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem lukis oprava slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 to ti udela kazdej na pockaní :D a jinak je to unbrick:roll: jinak ja sice mam pandoru v psp ale nevim jak se to dela :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Joo Unbrick,promiň unbreak je zase u něčeho jiného :) no a je možné,že by jsi mi pandoru a magic memory card zapůjčil? mohli bychom se někde sejít,třeba na masarykově nádraží a rovnou se poznáme.Aby jsi věděl,že nejsem žádné šméčko nebo mrdka . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 sorry ja v posledni době nemam moc cas but jsem v praci a potom jdu do autoskoly a nebo ve skole :D proste nestiham jen obcas se najde cas na par min sednout k pc a pokecat s lidma :D fakt sorry :blink1: ale urcite se najde nejaky clovek ktery to umi prolez fora a podobne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 ok,díky.Zkusím to tady prolézt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Melich Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 cau chci se zeptat.Jde stahovat z psp?napis www.!!diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC-Stan Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ahoj.Být tebou tak bych začal tím jaký typ psp máš,jaký date code a co jsi dělal s tím psp že potřebuješ unbrick :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.