wain Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 mám problém,potřeboval bych poradit jestli se da hra prepnout z nemciny do anglictiny,hra mi dnes prisla domu ale je v nemcine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 nikdo nic?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Tak jedine zmena krajiny v Locale...ale to je uz davno znama zalezitost, tak predpokladam, ze si to uz vyskusal. Inak anglinu neobsahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Jo, bylo to už i u Oblivionu, že měla hra vždy jen jeden jazyk. Nejde to změnit a už tuplem ne na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 a kdyz si stahnu na livku to jedno dlc co je v ajine slo by to?u toho dlc je napsana ajina totiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 fakt nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 REFRESH..porad nikdo nevi jestli by to slo stazenim DLC co ma ajinu jestli by se mi aj cela hra hodila do ajiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Opravdu si myslíš, že bude DLC ke hře obsahovat všechny texty pro původní hru? Pokud máš hru, co má jen jeden jazyk, nic s tím neuděláš, nezbude než si pořídit hru v angličtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wain
mám problém,potřeboval bych poradit jestli se da hra prepnout z nemciny do anglictiny,hra mi dnes prisla domu ale je v nemcine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.