Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pouštět hry z HDD nebo diskem?

spectic

Otázka

Zdarte, pařani. Mám ps3 ani ne týden a chtěl bych se na něco zeptat. Je mi jasné že po vložení disku musí probíhat nějaké postupné čtení atp. při kterém konzole, přesněji řečeno, mechanika vydává mechanické zvuky. Myslíte si, že bych nějak výrazně prodloužil životnost konzole tím, že bych si hry kupoval v PS Store a pouštěl je jen z HDD? Nebo sami pouštíte hru z disků a je všechno v pohodě? Popřípadě jak dlouho. Mám to nové tak se o to dost bojím 8) Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Když nebudeš mechaniku používat, tak se ti čočka stejně zanese prachem. Řekl bych že nejdůležitější je nemít v pokoji nahuleno, to poškozuje mechaniky nejvíce.

Prach to je jediná vec na kterou je třeba dávat pozor.Ale stím kouřem to hodně přeháníš :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Keď vidím aká voda ostáva v bongu, viem si predstaviť, že bez filtrácie môže mechanike ublížiť.

To mluvíš o příme filtraci, v porovnání s mistnosti která má nekolik m3.Jo když by někdo pořád foukal kouř tak z 1000 cigaret přímo na odkrytovanou mechaniku "leaser"tak by se určitě zanesla,ale takhle když je psko zavřene tak zašpinit čočku? to by si dřív 100 lidi uhnalo rakovinu:D

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdarte, pařani. Mám ps3 ani ne týden a chtěl bych se na něco zeptat. Je mi jasné že po vložení disku musí probíhat nějaké postupné čtení atp. při kterém konzole, přesněji řečeno, mechanika vydává mechanické zvuky. Myslíte si, že bych nějak výrazně prodloužil životnost konzole tím, že bych si hry kupoval v PS Store a pouštěl je jen z HDD? Nebo sami pouštíte hru z disků a je všechno v pohodě? Popřípadě jak dlouho. Mám to nové tak se o to dost bojím 8) Předem díky.

Psko ti povalí i po 8 letech, každodenního používáni ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu