calif Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 Ahoj mam takoví problem kdyz hraju hru třeba uncharted nebo resistance 2 tak mi mechanika vydavá divne zvuky zní to jak zvuky z tiskarny ale netrvá to dlouho asi 5 -10 min a pak to beží v poho nevim jestly to mam nechat nebo stím neco delat díky :) Citovat
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 Ano, tak Uncharted se myslím neinstaluje ,a bere hned z cd, takže mechanika má víc prace.Zvuky podobné tiskarne co právě tiskne jsou normální, dělá to každé psko, ale nák moc hlasité to normálně není Citovat
0 RadaR Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 tvl to je popis problému :lol: abych nebyl OT, nestojí ti to na něčem? nebo nemáš něco blízko konzole? já jen jestli ti tam něco nerezonuje... Citovat
0 calif Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 Díky no jen se bojím at mi konzole neskolabuje a ne nestojí mi na ničem a schvalne jsem ji nechal uprostřed ložnice, a nemuže to delat třeba proud v dome docela zlobí zasuvky Citovat
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2012 Pokud mas slim tak u té je to načítání hlasitejsi nez u fat.Ale jak jsem říkal, rušit by tě to nemelo, a kolabs bych nečekal,ale jak říkaš o těch zásuvkách tak bych se spíš bál jich :D než zvuku z mechaniky Citovat
0 calif Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 jo Díky moc mam slim a ted jsem zjistil ze kdyz dam zopakovat misi tak mi to delá ale jak říkam netrvá to dlouho a kdyz dam pokračovat tak jde vše v poho jsem z toho blazen no ted kupuju resistance 3 tak uvidime Citovat
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 jo Díky moc mam slim a ted jsem zjistil ze kdyz dam zopakovat misi tak mi to delá ale jak říkam netrvá to dlouho a kdyz dam pokračovat tak jde vše v poho jsem z toho blazen no ted kupuju resistance 3 tak uvidime Ničeho se neboj je to normální načítání Citovat
Otázka
calif
Ahoj mam takoví problem kdyz hraju hru třeba uncharted nebo resistance 2 tak mi mechanika vydavá divne zvuky
zní to jak zvuky z tiskarny ale netrvá to dlouho asi 5 -10 min a pak to beží v poho nevim jestly to mam nechat nebo
stím neco delat díky :)
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.