calif Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Ahoj mam takoví problem kdyz hraju hru třeba uncharted nebo resistance 2 tak mi mechanika vydavá divne zvuky zní to jak zvuky z tiskarny ale netrvá to dlouho asi 5 -10 min a pak to beží v poho nevim jestly to mam nechat nebo stím neco delat díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Ano, tak Uncharted se myslím neinstaluje ,a bere hned z cd, takže mechanika má víc prace.Zvuky podobné tiskarne co právě tiskne jsou normální, dělá to každé psko, ale nák moc hlasité to normálně není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 tvl to je popis problému :lol: abych nebyl OT, nestojí ti to na něčem? nebo nemáš něco blízko konzole? já jen jestli ti tam něco nerezonuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 calif Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Díky no jen se bojím at mi konzole neskolabuje a ne nestojí mi na ničem a schvalne jsem ji nechal uprostřed ložnice, a nemuže to delat třeba proud v dome docela zlobí zasuvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Pokud mas slim tak u té je to načítání hlasitejsi nez u fat.Ale jak jsem říkal, rušit by tě to nemelo, a kolabs bych nečekal,ale jak říkaš o těch zásuvkách tak bych se spíš bál jich :D než zvuku z mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 calif Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 jo Díky moc mam slim a ted jsem zjistil ze kdyz dam zopakovat misi tak mi to delá ale jak říkam netrvá to dlouho a kdyz dam pokračovat tak jde vše v poho jsem z toho blazen no ted kupuju resistance 3 tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Trololo Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 jo Díky moc mam slim a ted jsem zjistil ze kdyz dam zopakovat misi tak mi to delá ale jak říkam netrvá to dlouho a kdyz dam pokračovat tak jde vše v poho jsem z toho blazen no ted kupuju resistance 3 tak uvidime Ničeho se neboj je to normální načítání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
calif
Ahoj mam takoví problem kdyz hraju hru třeba uncharted nebo resistance 2 tak mi mechanika vydavá divne zvuky
zní to jak zvuky z tiskarny ale netrvá to dlouho asi 5 -10 min a pak to beží v poho nevim jestly to mam nechat nebo
stím neco delat díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.