figycom Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Ahoj všem stala se mi taková nemilá věc spíše kuriozní zničeho nic přestalo fungovat na mem ovladači tlačitko na horu nereaguje vůbec vše ostatné funguje na 100% viz.Obrazek nevíte kde muže byt chyba dik za každou radu :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Pokud ho mas v zaruce tak reklamace jinak nwm mozna to rozmontovat a zkusit se podivat co je spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 (upraveno) to sem skoušel ale nic jsem nezistil :roll: edit:vše sem vyčistil zkontroloval flex či není někde zlomeny ale vše ok Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
figycom
Ahoj všem stala se mi taková nemilá věc spíše kuriozní zničeho nic přestalo fungovat na mem ovladači tlačitko na horu nereaguje vůbec vše ostatné funguje na 100% viz.Obrazek nevíte kde muže byt chyba dik za každou radu
:!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.