Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LiteOn

cincin

Otázka

Mam problem neviem kde je chyba a potrebujem poradit. Napalujem hry na LiteOn iHas 124 B mam aj Burner max, napalovaci program ImgBurn vsetko podla navodu a ked chcem napalenu hru nainstalovat na Xbox tak max 38% alebo 49% uz som skusal vselico a stale tento vysledok. Potom som skusil Clone CD to uz islo nainstalovat na Xko ale zase to vyhadzovalo DVD pri spusteni hry ale ked som dal to iste napalene cez ImgBurn tak to uz slapalo. Nevie niekto poradit kde môze byt problem to mam palit vsetko na dva krat? Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No prave ze to prechadzam aj cez ABGX, vsetko podla navodov co som nasiel. A vsetko co napalim cez imgburn tak nemôzem natiahnut na HD, a zase ked som to skusal cez cloneCD tak to natiahlo hned ale zase pri hrani to vyhodilo chybu disku tak som tam dal ten co som palil cez imgBurn co nesiel natiahnut na HD a potom som uz hral v pohode. Takze to vidim tak ze mi nic ine nezostava len to napalit na dva krat raz na instalacku na HD cez CloneCD a raz na spustanie cez ImgBurn, dost nakladne ale co uz ked to inak nepôjde. Nechapem co este v tom ImgBurne, skusal som vselico podla rad a navodov a nic nefunguje max 49% na HD a konec hlaska vyciti disk a skus znova.

Odkaz ke komentáři

• 0

Prave ze len DVD ktore som napalil cez CloneCD mi idu nainstalovat na HD bez problemov, len ked spustim hru tak pocase mi vyskoci hlaska ohladne disku. Takze nainstalovat ide ale hrat nie a zaujimave je to ze ked uz to mam nainstalovane tak tam dam to co mi neslo ntiahnut napalovane cez ImgBurn a to uz hrat ide.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak to ti chlape neporadim nekoho zdatnejsiho to chce a s tim audiotrickem si snad dela srandu ty snad chces aby si to vypalil jednou a fungovalo to jak ma a nevymejslel nejaky kravoviny ,me by uz zhejckanyho z rgh stvalo i davani dvd do mechaniky natoz s tim delat psi kusy to by asi xbox letel hodne rychle voknem

Odkaz ke komentáři

• 0

spis pockej az ti poradi nekdo kdo tomu opravdu rozumi ja mam sice taky ihasku ale jeste jsem na ni co se tyce xbox her nesmazil zadnou mam ji kvuli upgradu na demona ale zatim se nekonalo musel jsem nacpat penize jinam ,jediny me napada jeste v tom img burnu spatne nastavenej layer break ale to jen tapu maj sa pane

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu