szoteka Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Lidi asi nekoho nakrknu ale predem se omlouvam ale na ps3 jsem presel cerstve. Prosim mam novy ps3 kde je fw 4.11 . Jde to nejak aby to cetlo ...vite co :)) nebo nejaky custom fw? Pripadne bude neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 barca68 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Jo jedině si nechat udělat downgrade je to zásah do konzole tudiž ztráta záruky a novějších typu nejde ani to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 szoteka Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Kurna a vyjde vubec nekdy neco na to? Popravde mne zajima jedina hra a to buzzy svetovy kviz jelikoz nejde sehnat.jinak bych to silene neresil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
szoteka
Lidi asi nekoho nakrknu ale predem se omlouvam ale na ps3 jsem presel cerstve. Prosim mam novy ps3 kde je fw 4.11 . Jde to nejak aby to cetlo ...vite co :)) nebo nejaky custom fw? Pripadne bude neco?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts