Killer44 Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Cau, chtěl sem se zeptat, mám PSP s FW 3.52 M33-4 a zdá se mi že je nějaké pomalé.I když hraju třeba Burnouta Legens tak se mi to trochu seká.Nevíte čím by to mohlo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 :) podtaktovanej procesor ;) mrkni se na tohle! :) bo cso em :) ;) ci kartou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 nataktuj na 333mhz..recovery-cpu speed-speed UMD/ISO nebo tak nak to je..kdyz to nepomuze tak jestli je hra v cso skus ji previst do ISO..jestli ani to nepomuze tak mas asi fake kartu..udelej si test.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Listopad 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Ne tohle je UMD hra, prostě jedu a když někoho odřu tak se to trochu začne sekat, ale je to jen občas.Jinak takt mám nastavený na default. Nemuže to být přeflešovanou flashí? A jinak se mi podařilo vytvořit na displayi 2DP a od té doby se to začalo trochu cukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 skusodstranit custom XMB me to delalo taky... a tutim se to vyresilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Ne tohle je UMD hra, prostě jedu a když někoho odřu tak se to trochu začne sekat, ale je to jen občas.Jinak takt mám nastavený na default. Nemuže to být přeflešovanou flashí? A jinak se mi podařilo vytvořit na displayi 2DP a od té doby se to začalo trochu cukat. Jak si vytvoril 2DP ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Listopad 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 No ja sem to mel v tasce s notesem a nekdo mi na to musel asi slapnout a tim se to natlačilo na ten display a udělali se mi tam 2DP :( to doommaster01: já custom xmb nepužívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 preklikej ty frekvence cpu ono to je napsany default ale asi neni uz se mi to stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 tak tam nemej default, ale hod si tam 333.. ;) .. k tem 2 DP, pochybuji ze se vytvorili tlakem, to by nevytvorilo DP, ale cely flek, netykalo by se to proste pixelu, ale sektoru.. mam s tim zkusenosti na svem notesu, take jsem ho mel ve skole a bud mi na nej nekdo slapl, nebo z toho jak jsem mel narvanou tasku a v prihradce vedle ntb mel nabijecku.. no proste mi to tam vymacklo belejsi fleky a pak jedno kolecko (asi z koliku z nabijecky), kde jsou vadne pixely, ktere jsou videt na cerne obrazovce.. na ntb to zamrzi 1000x tolik jak na nejakem (*blbem PSP) * vyraz blbem byl vyjjimecne pouzit pro PSP, pri porovnani NTB a PSP.. NTB pro mne ma mnohem vetsi hodnotu a je mi ho vice lito ;( ;( ;( :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer44 Odesláno Listopad 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 No máš pravdu.Ono se mi tam vytvořilo takové černé kolečko ve kterém svítí ty DP ale obcas zablikaji a vypnou se nebo zase svítí normálně, to je mi divný....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Killer44
Cau, chtěl sem se zeptat, mám PSP s FW 3.52 M33-4 a zdá se mi že je nějaké pomalé.I když hraju třeba Burnouta Legens tak se mi to trochu seká.Nevíte čím by to mohlo být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts