Killer44 Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2007 Cau, chtěl sem se zeptat, mám PSP s FW 3.52 M33-4 a zdá se mi že je nějaké pomalé.I když hraju třeba Burnouta Legens tak se mi to trochu seká.Nevíte čím by to mohlo být?
0 Ski Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2007 :) podtaktovanej procesor ;) mrkni se na tohle! :) bo cso em :) ;) ci kartou!
0 WoKo_O Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2007 nataktuj na 333mhz..recovery-cpu speed-speed UMD/ISO nebo tak nak to je..kdyz to nepomuze tak jestli je hra v cso skus ji previst do ISO..jestli ani to nepomuze tak mas asi fake kartu..udelej si test..
0 Killer44 Odesláno Listopad 1, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2007 Ne tohle je UMD hra, prostě jedu a když někoho odřu tak se to trochu začne sekat, ale je to jen občas.Jinak takt mám nastavený na default. Nemuže to být přeflešovanou flashí? A jinak se mi podařilo vytvořit na displayi 2DP a od té doby se to začalo trochu cukat.
0 doommaster01 Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2007 skusodstranit custom XMB me to delalo taky... a tutim se to vyresilo
0 corvette Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2007 Ne tohle je UMD hra, prostě jedu a když někoho odřu tak se to trochu začne sekat, ale je to jen občas.Jinak takt mám nastavený na default. Nemuže to být přeflešovanou flashí? A jinak se mi podařilo vytvořit na displayi 2DP a od té doby se to začalo trochu cukat. Jak si vytvoril 2DP ?
0 Killer44 Odesláno Listopad 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 No ja sem to mel v tasce s notesem a nekdo mi na to musel asi slapnout a tim se to natlačilo na ten display a udělali se mi tam 2DP :( to doommaster01: já custom xmb nepužívám
0 Hojas86 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 preklikej ty frekvence cpu ono to je napsany default ale asi neni uz se mi to stalo
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 tak tam nemej default, ale hod si tam 333.. ;) .. k tem 2 DP, pochybuji ze se vytvorili tlakem, to by nevytvorilo DP, ale cely flek, netykalo by se to proste pixelu, ale sektoru.. mam s tim zkusenosti na svem notesu, take jsem ho mel ve skole a bud mi na nej nekdo slapl, nebo z toho jak jsem mel narvanou tasku a v prihradce vedle ntb mel nabijecku.. no proste mi to tam vymacklo belejsi fleky a pak jedno kolecko (asi z koliku z nabijecky), kde jsou vadne pixely, ktere jsou videt na cerne obrazovce.. na ntb to zamrzi 1000x tolik jak na nejakem (*blbem PSP) * vyraz blbem byl vyjjimecne pouzit pro PSP, pri porovnani NTB a PSP.. NTB pro mne ma mnohem vetsi hodnotu a je mi ho vice lito ;( ;( ;( :cry:
0 Killer44 Odesláno Listopad 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 No máš pravdu.Ono se mi tam vytvořilo takové černé kolečko ve kterém svítí ty DP ale obcas zablikaji a vypnou se nebo zase svítí normálně, to je mi divný.......
Otázka
Killer44
Cau, chtěl sem se zeptat, mám PSP s FW 3.52 M33-4 a zdá se mi že je nějaké pomalé.I když hraju třeba Burnouta Legens tak se mi to trochu seká.Nevíte čím by to mohlo být?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts