Subbaa Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) Ahoj hrajete ji někdo? Jakou máte zkušenost? Pro ty co neznají je to ekonomicko-bojová stragická online hra(zdarma), kde se dá herní měna, kterou při hraní vyděláte směnit na realné EURA a vybírat. Kdo by eventuelně chtěl zkusit buďte tak hodní a regněte se přez můj reff link...budu velmi vděčny:) Navíc bez reffa se registrovat nejde, pokud žadného nezadáte nebo smažete mého, hra vam automaticky přiřadí nějakého náhodného..třeba inda nebo jiného aktivistu a tito vám nastaví fakt enormní danně oravdu nedoporučuji... odkaz na hru anno1777 - navíc registrací přez tento link jse automaticky přiřazeni k české a slovenské komunitě, která momentálně okupuje Ghanu:) Ušetřite si tím zdlouhavé cestováni a s nami v Ghaně lépe zapadnete do hry. Pro podrobné info o hře a návod i s radami v češtině můžete navštívit www.anno1777.wz.cz Předem díky za názory a taky všem co se regnou přez můj reff link:) Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem Subbaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 já to zkoušel asi tak dva dny zpět ale nechápal sem oč tam jde a co mam dělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Subbaa Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Mrkni na návod uvedený nahoře nebo mi napiš ve hře a ja poradím atd, neni to travian a podobné hry je to rozsáhlé a proto to chce čas něž se člověk dostane do hry..ale stojí to za to. Za posledních par dní začalo hrát dost čechů, konečně se hra dostává do podvědomí i u nás:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 jo dík,kouknu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.