Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Camera toshiba

rytmy

Otázka

nestretol sa niekto s problémom, že mu nechceš nabíjať kameru ?? ALE mne ju nechce ani zapnúť plz help našiel som návody ale nie pre môj prípad.. ty

[url]http://itworld.bloger.cz/_/Toshiba-Camileo-P10-oprava-nabijeni[/url]

[url]http://svetit.blog.zive.cz/2011/01/jak-opravit-problem-s-nabijenim-hd-kamery-toshiba-camileo-p10/[/url]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
neviem, preco s takouto otazkou nejdes na ine fora...tam, kde sa diskutuje mozno aj o kamerach. Alebo sa pytaj priamo na webe vyrobcu, dovozcu atd.! Ani nenapises aky je to model a pises to rovno do rubriky o PC...LOL.

Google si skusal?

o pardón pán dokonalý ,napísať mi ,že či som to skúšal inde hladať je trápne až úbohé ;-) a preto to píšem tu lebo ja mam špecificky problém :-*

Odkaz ke komentáři

• 0
o pardón pán dokonalý ,napísať mi ,že či som to skúšal inde hladať je trápne až úbohé ;-) a preto to píšem tu lebo ja mam špecificky problém :-*

Tak specificky, ze tu na console forum maju kamery toshiba asi kazdy druhy uzivatel a preto tu mas uz asi 20 prispevkov, ako ten tvoj problem vyriesit :D nech sa dari....a najskor sa zamysli nad sebou, ze co si to napisal ;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu