rsdCZ Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Dobrý den,mám psp fat,cfw 6.60 PRO-B10 a pokaždé když chci spustit GT ukáže se pouze černá obrazovka a nic jiného se neděje.Dělá mi to jenom GT,jinak sem v klidu spustil NFS:Most Wanted,FIFA13,F1 2009 a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Zkus to stáhnout znovu, odjinud. V jakém formátu GT je? .iso nebo .cso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rsdCZ Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 zkoušel jsem několik odkazů,pokaždé bylo ve formátu .iso,v .cso sem nikde nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 www.gamestorrents.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 .cso je pouze zkomprimované .iso. Zabírá míň místa na kartě, ale zase se hra v tom formátu může sekat. (kupříkladu GTA bylo nehratelné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rsdCZ
Dobrý den,mám psp fat,cfw 6.60 PRO-B10 a pokaždé když chci spustit GT ukáže se pouze černá obrazovka a nic jiného se neděje.Dělá mi to jenom GT,jinak sem v klidu spustil NFS:Most Wanted,FIFA13,F1 2009 a další
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.