sasán Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Chtěl bych poprosit, zda tu nemá někdo odkazy na comicsy ke stažení, nejlépe na Spidermana, nejvíce mě zajímá asi clonová sága. V češtině nebo angličtině, předem díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Ahoj, existuje česko-slovenské překladatelské komiks fórum, nevím, jestli zde mohu napsat adresu, ale lehce si ho vygooglíš ;) Jinak je nejlepší stahovat komiksy přes torrenty. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Díky, poslal by jsi mi kdyžtak soukromou zprávou link ? Na něco už jsem koukal ale nebylo to to, co bych chtěl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.