Pinguu Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Ahoj sorry jestli to už tu někdo řešil ale já to nenašel. Tak zajímalo by mě jestli se dá origo. hra na xbox vložit na hdd? předem díky za odpovědi ( jsem laik :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Ahoj sorry jestli to už tu někdo řešil ale já to nenašel.Tak zajímalo by mě jestli se dá origo. hra na xbox vložit na hdd? předem díky za odpovědi ( jsem laik :D) Vlozit? Hry sa instaluju na HDD! Ale disk musi byt pri hrani v mechanike....na zaciatku overi, potom hras z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pinguu Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 ahá okey díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pinguu
Ahoj sorry jestli to už tu někdo řešil ale já to nenašel.
Tak zajímalo by mě jestli se dá origo. hra na xbox vložit na hdd? předem díky za odpovědi ( jsem laik :D)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.