Lovefist_88 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 zdravím, dnes se mi totálně změnilo PS Store. vypadá to celkem pěkně, trochu jako Steam, ale zmizelo hrozně moc obsahu. např se mi zobrazuje jen 9 dem. chtěl jsem si stáhnout Sleeping Dogs demo a prostě tam není. poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 je tam vsechno co tam bylo... staci lepe hledat. Vyhledavani si zkousel? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 V hlavním menu přejít na Games -> PS3 Demos -> All Demos (nobo vybrat podle žánru hry). Hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 V hlavním menu přejít na Games -> PS3 Demos -> All Demos (nobo vybrat podle žánru hry). Hotovo. v pořádku je to tak, jak tu píšete. problém byl v tom, že jsem tam neměl to all demos a ten výběr žánrů. prostě nějaká chyba či co, ale už to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, dnes se mi totálně změnilo PS Store. vypadá to celkem pěkně, trochu jako Steam, ale zmizelo hrozně moc obsahu. např se mi zobrazuje jen 9 dem. chtěl jsem si stáhnout Sleeping Dogs demo a prostě tam není. poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.