Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz HW

nadoxx

Otázka

Zdravím Vás :)

Měl bych dotaz, nevíte co vše se dá rozject na notebooku Hp compaq presario CQ60-135

Processor: AMD Athlon Dual-Core QL-60 (2 CPUs), ~1.9GHz

Memory: 2814MB RAM

Card name: NVIDIA GeForce 8200M G

Operating System: Windows Vista™ Home Premium, Service Pack 2 32-bit

?

Děkji Všem moc za odpověd

PS. WoW i MC se mi laguhe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ono rozjet se dá vše, ale co si budeme povídat nebude to hratelné ani na nejmenších detailech, ta grafika je prostě a jednoduše slabá.

Stačí napsat do Google a na youtube NVIDIA GeForce 8200M gaming a vyjedou ti tuny odkazů kde se řeší hry a hratelnost s touto grafikou.

Odkaz ke komentáři

• 0

Dříve se tato grafická karta označovala jako herní. Dnes to tak už není, její FPS je téměř nulové :D hratelnost na minimální detaily a mít FPS kolem 12 a při větších "chaosu" to padne na 0,1-1fps je strašné.

Nemohu se čemu divit :) NTB slavil již 5let není to mládenec .. Uvažuji o koupi tabletu v w8 ...

Odkaz ke komentáři

• 0

Dokopal jsem se ke všemu co šlo :-) ale i po dlouhé námaze to není o moc lepší. Hry co jsem rozjel na střední detaily tak ty teď rozjedu jen na minimální. Grafická karta je prostě už dlouho v důchodu a ten procesor AMD největší shi* začíná se strašně přehřejvat.

Jinak je úspěch že jsem alespoň rozjel hry co dříve :D

Odkaz ke komentáři

• 0

a pokud se mohu zeptat ohledně bitové verze.. Mám 32-Bit verzi a pokud bych chtěl 64-Bitovou, musím pro to splňovat nějaké požadavky?

Nikdy jsem se nad tím netrápil, ale jen by mě to docela zajímalo, jestli v tom je nějaký rozdíl :) Nejsem zrovna moc expert na PC :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu