DitR010 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Čaute, máte někdo zkušenosti s tímhle obchodem http://www.herni-svet.cz/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 tady v liberci maj prodejnu. Ja tam nechodim, ale lidi tam kupujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Oni mají i kamenáka ? :D aha tak to potom asi budou O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 jj sou tam uz docela dlouho. Ale ja tam byl jen jednou, neco sem potreboval, typ vubec netusil ktera bije... tak ja tam nechodim. A ceny vypadaj na dovoz..., ale tezko rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 mam velmi dobré zkušenosti kupoval jsem u nich rovnou ps3 320gb a pohoda jediná věc je to že to mělo přijít do plácnu 14:00 a přišlo to 14.10 ale to je jenom abych si rejpnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Mates tak dík za radu.Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NobodyAnswers Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Taky mám od nic PS3. Přišlo v pořádku a zatím funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vindejs Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Taky jsem u nich kupoval PS3 a pár her a žádnej problém nemám. A ceny jsou tam mnohdy lepší za novou hru nežli na gamebazaru za jetou. Ale do kameňáku moc nechodim. Jen když si objednám hru, tak si ji tam dojedu vyzvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Finchmeister Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 Čaute, zajímalo by mě kolik kdo máte doma her a jaké to jsou, ze zvědavosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 A proč to píšeš sem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DitR010
Čaute, máte někdo zkušenosti s tímhle obchodem http://www.herni-svet.cz/ ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.