Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Dnes jsem si vypalil hru a na konci vypalovani v Neru mi to napsalo, ze vypaleni probehlo neuspesne. Zkousel jsem disk zkopirovat zpet na HDD a je to v pohode. Myslite, ze to mam radeji vypalit znova, ze je mozne, ze se chyba objevi az treba pri hrani? Nebo je to ok, kdyz se to zkopirovalo uplne v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Jeste dodam, ze mi to vyhodilo tenhle log: ------------------------------------------ Determine maximum speed : FALSE Simulate : FALSE Write : TRUE Finalize CD : TRUE Multisession : FALSE Burning mode : DAO Mode : 1 ISO Level : 1 (Max. of 11 = 8 + 3 char) Character set : ISO 9660 Joliet : TRUE Allow pathdepth more than 8 directories : TRUE Allow more than 255 characters in path : TRUE Write ISO9660 ;1 file extensions : TRUE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Nevím proč jsi použil NERO . Na xbox hry není vhodné . Všude se píše , že máš používat ImgBurn . Tak proč vymýšlíš něco jiného ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Protoze to mam pro RGH. Uz mam plnej disk her a potrebuju to nekam ulozit a pozdeji se k tomu vratim. Jsou to vyextrahovane ISO. Pak je zase zkopcim do Xboxu a budu hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.