Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2012 Dnes jsem si vypalil hru a na konci vypalovani v Neru mi to napsalo, ze vypaleni probehlo neuspesne. Zkousel jsem disk zkopirovat zpet na HDD a je to v pohode. Myslite, ze to mam radeji vypalit znova, ze je mozne, ze se chyba objevi az treba pri hrani? Nebo je to ok, kdyz se to zkopirovalo uplne v pohode? Citovat
Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2012 Jeste dodam, ze mi to vyhodilo tenhle log: ------------------------------------------ Determine maximum speed : FALSE Simulate : FALSE Write : TRUE Finalize CD : TRUE Multisession : FALSE Burning mode : DAO Mode : 1 ISO Level : 1 (Max. of 11 = 8 + 3 char) Character set : ISO 9660 Joliet : TRUE Allow pathdepth more than 8 directories : TRUE Allow more than 255 characters in path : TRUE Write ISO9660 ;1 file extensions : TRUE Citovat
toro Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2012 Nevím proč jsi použil NERO . Na xbox hry není vhodné . Všude se píše , že máš používat ImgBurn . Tak proč vymýšlíš něco jiného ?? Citovat
Romix Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2012 Protoze to mam pro RGH. Uz mam plnej disk her a potrebuju to nekam ulozit a pozdeji se k tomu vratim. Jsou to vyextrahovane ISO. Pak je zase zkopcim do Xboxu a budu hrat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.