kuba741 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Čus tedka jsem dal odkaz na svuj topic do chatu a dostal jsem ban muzete mi to vysvetlit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD] kuba741: [/TD] [TD] ač dobře vím že chatbox není inzertní kanál, jsem takovej mentál že si zasloužím ban [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 super a to že tam dal asi minutu prede mnou myslik odkaz na prodej a nema ban je v poradku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 jenže myslika jsem za to nikdy neupominal, tebe ano :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 kdy prosimte?pred rokem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 je to sport :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 je no banovat lidi jenom ze mi jsou nesympaticky ale to je jedno radsi to locknete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Bez si na alika,tam třeba ban nedostanes :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 :D Smaky a Kuba741 tu porad jsou jo...:D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Já jo,ale on tu je jen na ''půl'',když má ban na chat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 já mam ban uz asi 10let , a nevím zaco ... nikdy sem tam nic vulgárního nepsal .. nepochopím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 já mam ban uz asi 10let , a nevím zaco ... nikdy sem tam nic vulgárního nepsal .. nepochopím .. 10 let jo?:lol: ... no pak se není čemu divit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 10 let jo?:lol: ... no pak se není čemu divit:D samozrejme ze 10 let ne , to sem napsal jen tak , a nedelej ze si to nepochopil ty hade ! :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Ja dostal ban a ani nevim za co... kde to zjistim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Leden 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2013 Ja dostal ban a ani nevim za co... kde to zjistim?? Musíš napsat těm co jsou "nahoře" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.