brbla Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 cus vsici... budete to nekdo kupovat? at mam s kym porovnavat skore, zavody, atp atp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byyn Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Jiste ze... Akorat me trochu odpalila cena - alza proklamuje nejakych 1100, coz neni zrovna malo. Ale asi i tak do toho pujdu, vypada to na solidni zabavku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) Doufám, že bude hra pro jednoho hráče delší než v předchozím díle. To mě celkem bavilo, ale skoro za den projetý. Edit: Nevšiml jsem si, že je to na PSV :roll: na PS3 kupovat budu... Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem sooe dočasná slepota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Jen dohodim info - Vita verze nebude nijak okleštěná od plnohodné PC / konzolové verze. Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/need-for-speed-most-wanted-ps-vita-dlv-/Zurnal.aspx?c=A121022_165636_bw-zurnal_anb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 a vyjde to redy teď, nebo to odložili? někde jsem četl že je to odložené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Hra v Evropě vyjde 2. listopadu pro platformy PC, PlayStation 3, Xbox 360 a PS Vita. Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/need-for-speed-most-wanted-ps-vita-dlv-/Zurnal.aspx?c=A121022_165636_bw-zurnal_anb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 2. Listopadu? Já už mám 1 měsíc předobjednané a na Alze psali že to bude na prodejně 26. října tákže ´´lžou´´? :D schválně sem připlatil o 100 kč víc aby to bylo dříve - jinak bych koupil na CZC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Doufám že za ty peníze bude hra Kompletní - ( Ne že bude na Storu dalších milión dodatků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Taky jsem na to s úsměvem koukal a stále to tam kupodivu píšou, nicméně tomu ani za mák nevěřím, že by to jako jediný měli už zítra (ale sakra jak já bych byl happy :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Asi tak, Ale jestli to zítra nebude ruším objednávku a jdu k CZC je dokonce i blíž :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Je to jen pocit nebo na CZ Storu je o hodně míň věcí a tím myslím i dema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 no ja si zitra beru ze store SFxT , a hned pri vydani si od JRC vemu ty needy. Assasins creed musi pockat jeste tyden, nez prijde vyplata :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 cao objednano uz se teším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.