Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sony pulse wireless stereo headset elite edition

valis1

Recommended Posts

• 3 months later...

Nejde o to, co ocekavam... Někdo mohl vlastnit ty levnější a po vydání novejch si koupil novější model, nebo nekdo z účastníků fóra může pracovat v shopu, kde měl možnost je vyzkoušet. Je spousty možností a hlavně je to už jedno, protože jsem si je dneska koupil. Jen me zajímaly nějaký postřehy, nic víc..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je někdo máte?? Chtěl bych vědět nějaké dojmy

Ty tak ja ut je mam a spokojenost maximalni pripojeni k ps3 jednoduche jen zasunes usb a stejne tak do pc jen zasunes a prepnes vystup.... zkouseno na dark souls a jako dobry ale pak jsem zapnul bf3 a co nasledovalo bylo uzasne

. Ze sebelepsich repro jsem nikdy nemel takovy pocit. O odehrati jedne mapy v mp jsem to musel sundat. Bassimpact je famozni ale hlava me brnela a slysel jsem strelbu tak 5min po sundani :D takze hrat tak max na 50% volume jinak je to na urvani hlavy :D no jinak jedine co se kde doctes spatneho je prave ten bassinpact. Ze je to zbytecne jsou slyset motorky atd atd .... vubec u mr panuje naprosta spokojenost a nadšeni. Jinak oproti starsimu modelu me daleko lepe sedi na uších a ty vybrace....no.... :)

Btw. Darek od zeny k 30- tinam :D

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

• 2 years later...

Můžou mi prosim majitele techto sluchatek napsat zda je normální při zapnutem impactu ze slysim divný "brucící" zvuk? Myslím ze je to zvuk motorku ktery se přenáší do sluchátek. Nebo je to soucast tehle funkce? :-( Mám je cca rok a pul a bassimpact kvůli tomu nepoužívám :-( i když bych chtěl... Tak nevím zda reklamace než skončí záruka nebo se s tím szit :-)

Dekuju moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu