Dweightee888 Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Ahoj,hrál jsem fifu a hodila mi error,tak jsem ji vypl a ted mi 10 minut modře bliká,nejde s ní nic dělat :( nevíte co s tím? To je tou uživatelsky nevyměnitelnou baterkou!!!! Jinak to je hned vyřešeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Podrz power, v leve horni casti .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Říjen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Jo,už jsem na to ted taky přišel,to je takovy recovery menu,neco jako v PS3,ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deadmau5 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 kdyz podrzim pover tak se me hodi power off :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dweightee888
Ahoj,hrál jsem fifu a hodila mi error,tak jsem ji vypl a ted mi 10 minut modře bliká,nejde s ní nic dělat :( nevíte co s tím?
To je tou uživatelsky nevyměnitelnou baterkou!!!! Jinak to je hned vyřešeny...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.