Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

mp3 přehrávač do PSP???

o.smoukac

Recommended Posts

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060011

pánové nějak vůbec nechápu ten váš OT

Jo jo tohle šetří baterku a je to perfektní sám to v PSP mám a jestly ti to hraje potichu tak máš asi originální sluchátka a neodpájel jsi z nich ten odpor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano jak bylo řečeno předemnou v příspěvku. Je to třeba nechat odpájet, nebo použít něco jiného. Mam dvoje stejné origo. Jedny hrajou super nahlas až z toho uší bolí. Druhé hrajou potichu kdy slyším i okolní zvuk.

Jinak třetí co mám super zvuk přes dálk.sluchátka PHILIPS.

Odkaz ke komentáři

Originálni sluchátka sou fakt málo hlučný neboj se toho vem pájku a odpájej si odpor nebo si kup jinačí sluchátka xD

ono ty evropsky smernice o maximalnim zvuku ze sluchatek nejsou uplne zbytecny - opravdu se nahlas pustenou hudbou nici usi. Ja bych osobne ty sluchatka neupravoval a taky jsem nikdy nemel problem s tim, ze by mi max hlasitost nestacila:D

Odkaz ke komentáři

Tak to je sice hezký, že doporučujete LightMP3.

Sám mám 3.60 M33 a....

"LightMP3 již patří mezi nezbytné aplikace pro všechny hudební maniaky, kteří bez sluchátek na uších neudělají ani krok. Nyní Sakya uvolnil její novou verzi naprogramovanou pro kernel 3.xx. Zatím ale není funkční s cfw.3.71 M33."

Tzn. znovu:

Nevíte někdo o nějakym MP3 přehrávači co nebude žrát baterku, poběží na pozadí a bude se u toho moci vypnout display?!?! Nebo si pár let počkám a PSP zatim hodim do šuplíku?

Odkaz ke komentáři

Aby to hrálo třeba víc nahlas

vic nahlas? kup treba bednicky, jinak nevim proc chcete aby vam to do sluchatek hralo co nejvic, me staci u origo sony sluchatek (ktery bylo u psp) tak polovicni hlasitost

vam jde asi o to hrat napr v autobuse nebo tak...ja bych tam nikdy nehral se sluchatkama, to radeji bez zvuku

Odkaz ke komentáři

Sám mám 3.60 M33 a....

"LightMP3 již patří mezi nezbytné aplikace pro všechny hudební maniaky, kteří bez sluchátek na uších neudělají ani krok. Nyní Sakya uvolnil její novou verzi naprogramovanou pro kernel 3.xx. Zatím ale není funkční s cfw.3.71 M33."

Tzn. znovu:

Nevíte někdo o nějakym MP3 přehrávači co nebude žrát baterku, poběží na pozadí a bude se u toho moci vypnout display?!?! Nebo si pár let počkám a PSP zatim hodim do šuplíku?

display si mužeš vypnout kdy chceš stačá přidržet tlačítko jasu

Odkaz ke komentáři

Sám mám 3.60 M33 a....

Tzn. znovu:

jestli ti jde jen o hudbu tak nechápu na co sis kupoval psp,jinak nechápu co se ti nelíbí na tom programu,větší úsporu než s timhle programem mít nebudeš
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu