o.smoukac Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Čus lidi chtěl sem se zeptat na nějakej přehrávač do mýho PSP...mám fw 3.71 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 vzdyt PSP samo o sobe prehrava mp3, na co potrebujes jeste specialni prehravac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Listopad 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Aby to hrálo třeba víc nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Reknu ti si borec :lol: ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Listopad 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Co je???Mě to připadne že to hraje strašně potichu ... sem se chtěl akorát zeptat estli něco takovýho je tak klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdy92 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 ty ses borec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060011 pánové nějak vůbec nechápu ten váš OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 pokud to chceš osolit,tak jediný řešení je napojit rovnou do beden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Jaký sluchátka používáš? Já s KOSS Porta Pro nemam s hlasitostí problém. Ani v hlučnějším prostředí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060011pánové nějak vůbec nechápu ten váš OT Jo jo tohle šetří baterku a je to perfektní sám to v PSP mám a jestly ti to hraje potichu tak máš asi originální sluchátka a neodpájel jsi z nich ten odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ano jak bylo řečeno předemnou v příspěvku. Je to třeba nechat odpájet, nebo použít něco jiného. Mam dvoje stejné origo. Jedny hrajou super nahlas až z toho uší bolí. Druhé hrajou potichu kdy slyším i okolní zvuk. Jinak třetí co mám super zvuk přes dálk.sluchátka PHILIPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Jako já mám taky KOSS P9 a taky to je mazec...ale mě de o to když sem venku tak to není moc slyšet z repráku...a ten mp3 přehrávač mi nejede protože mám 3.71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St0rM5 Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Originálni sluchátka sou fakt málo hlučný neboj se toho vem pájku a odpájej si odpor nebo si kup jinačí sluchátka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 Originálni sluchátka sou fakt málo hlučný neboj se toho vem pájku a odpájej si odpor nebo si kup jinačí sluchátka xD ono ty evropsky smernice o maximalnim zvuku ze sluchatek nejsou uplne zbytecny - opravdu se nahlas pustenou hudbou nici usi. Ja bych osobne ty sluchatka neupravoval a taky jsem nikdy nemel problem s tim, ze by mi max hlasitost nestacila:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2007 no tak kdyz mas 3.71 tak proc se vubec ptas na nejakej program?O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Tak to je sice hezký, že doporučujete LightMP3. Sám mám 3.60 M33 a.... "LightMP3 již patří mezi nezbytné aplikace pro všechny hudební maniaky, kteří bez sluchátek na uších neudělají ani krok. Nyní Sakya uvolnil její novou verzi naprogramovanou pro kernel 3.xx. Zatím ale není funkční s cfw.3.71 M33." Tzn. znovu: Nevíte někdo o nějakym MP3 přehrávači co nebude žrát baterku, poběží na pozadí a bude se u toho moci vypnout display?!?! Nebo si pár let počkám a PSP zatim hodim do šuplíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Proste si budes muset poustet Mp3 bez nakyho prehravace..normalne jen spustis a poslouchas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Aby to hrálo třeba víc nahlas vic nahlas? kup treba bednicky, jinak nevim proc chcete aby vam to do sluchatek hralo co nejvic, me staci u origo sony sluchatek (ktery bylo u psp) tak polovicni hlasitost vam jde asi o to hrat napr v autobuse nebo tak...ja bych tam nikdy nehral se sluchatkama, to radeji bez zvuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Tak to je sice hezký, že doporučujete LightMP3.Sám mám 3.60 M33 a.... "LightMP3 již patří mezi nezbytné aplikace pro všechny hudební maniaky, kteří bez sluchátek na uších neudělají ani krok. Nyní Sakya uvolnil její novou verzi naprogramovanou pro kernel 3.xx. Zatím ale není funkční s cfw.3.71 M33." Tzn. znovu: Nevíte někdo o nějakym MP3 přehrávači co nebude žrát baterku, poběží na pozadí a bude se u toho moci vypnout display?!?! Nebo si pár let počkám a PSP zatim hodim do šuplíku? display si mužeš vypnout kdy chceš stačá přidržet tlačítko jasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Tak to je sice hezký, že doporučujete LightMP3.Sám mám 3.60 M33 a.... "LightMP3 již patří mezi nezbytné aplikace pro všechny hudební maniaky, kteří bez sluchátek na uších neudělají ani krok. Nyní Sakya uvolnil její novou verzi naprogramovanou pro kernel 3.xx. Zatím ale není funkční s cfw.3.71 M33." Tzn. znovu: Nevíte někdo o nějakym MP3 přehrávači co nebude žrát baterku, poběží na pozadí a bude se u toho moci vypnout display?!?! Nebo si pár let počkám a PSP zatim hodim do šuplíku? jestli ti jde jen o hudbu tak nechápu na co sis kupoval psp,jinak nechápu co se ti nelíbí na tom programu,větší úsporu než s timhle programem mít nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.