Blazis Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Zdravím, chtěl bych od Vás radu jak z přenosného USB disku naistaluju přes Xexmenu Fifu 13. Jelikož nevlastním vypalovačku iHas přes kterou by to prý mělo jít vypálit, ačkoliv je velikost větší než kapacita DVD. Na svém xboxu mám RGH a nainstalované Xexmenu a prej by to mělo jít naistalovat přes usb hdd... poradíte mi prosím někdo postup? Nebo je nějaký jiný jednoduchý postup? Předem moc děkuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Proč instalovat přes xexmenu ? To nemáš nainstalované FSD což je nejlepší pro RGH ? V tom případě si ho nainstaluj a budeš mít po problému . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazis Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Proč instalovat přes xexmenu ? To nemáš nainstalované FSD což je nejlepší pro RGH ? V tom případě si ho nainstaluj a budeš mít po problému . FSD nemám a neznám... Je instalace do xboxu snadná? Instalaci Xexmenu jsem si nedělal... Popřípadně je zde nějaký podrobný návod? Moc Díky Toro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.