HighForce Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Zdravím, zajímalo by mne, kde zjistím, kolik jaká hra zabírá na BR médiu. Jestli je někde na netu nějaký seznam nebo tak. Je to možná poněkud divný dotaz, ale ze zajímavosti bych to rád věděl :). Díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 koukni se jako kdyby si tu hru chtěl stáhnout a odpověď máš hned, to co se stahuje jsou normálně ripy přímo z disku. hry maj od 4GB po 45GB cca :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HighForce Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Děkuji, už jsem to našel na jedný stránce :). Jsem to měl přímo před očima, ale nějak jsem si nevšim :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HighForce
Zdravím,
zajímalo by mne, kde zjistím, kolik jaká hra zabírá na BR médiu. Jestli je někde na netu nějaký seznam nebo tak. Je to možná poněkud divný dotaz, ale ze zajímavosti bych to rád věděl :). Díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts