lacodekany Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Zdravim panove, mam problem v sony vegas desitce. Mam tu avi soubor (1080p, H.264) z jedne rucni kamery a kdyz to hodim do vegas tak mi vyjede "None of the files could be opened" i kdyz je to avicko a kdekoliv jinde mi to de (cyberlink, windows player...) Codecy mam tudiz vsechny ok, nejde to na zadnem pc tudiz bude asi problem v tom souboru, nejak si to s tim nerozumi, mam tu asi 100 videi z te kamery, nevite, cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 čau hele jednou sem měl ten samej problem s vegas 11. Měl sem z tý samý kamery natočený 2 videa. Obě videa byly natočený se stejnym formátu i kvalitě. Ale to jedno prostě nešlo hodit do vegas i když to druhý šlo. No a jediná možnost pak byla ta že sem to převedl přez format factory do .MP4 pak to už šlo. Tak snad ti to pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 ♥♥♥♥ je, že těch videí mám asi 50 a všechyn převádět je naprd no. Ale i tak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Momentálně používám sony vegas HD platinum 11 s posledním updatem a všechno funguje, dokonce i to který dřív nešlo v avi tak tedkon jde. Tak si ho zkus updatovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Ok, díky, zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Mě nešlo něco dát do Vegasu,tak jsem naistaloval QuickPlayer a už to jelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.