Scrub41 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Ať hledám jak hledám, tuhle parádní hru sem ještě nikdo nepřidal :) založil jsem tohle téma kvůli radě, jestli někdo nevíte jak do hry dostat Stewart compound bez připojení na internet, hru mám stáhlou a flashlej xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr35 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 ahoj mam taky tuhle hru dodatky jedine pres internet jina moznost taky jsem se dival skousel vse pak jsem koupil body a mam dodatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Jojo už sem vlezl na Live (se strachem) a zjistil jsem že ke stažení DLC Stewart compound je potřeba nějaký redeem code co je v manualu u orig. hry.. takže bud koupim hru, a nebo koupím 800 microsoft bodu.. jak se to prosimtě kupuje ty body ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr35 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 ahoj koukni na alzu mas tam velky vyber bodu a novinka je treba 400 bodu 155kc a kod ti prijde sms neni zac byl jsem na tom stejne hledal jsem jako blazen nic nenasel ja mam orig hru tak stewarta sem mel zadaco ale stahnul jsem si trate a motorky prej usa ucet nab vic na stahovani a je to levnejsi tak zatim pic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.