jonasek Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Ahoj, prosil bych o radu ohledně updatu XBOXU, nyní mám flash LT+2.0, a dashboard 13406, chtěl bych se zeptat jestli mi update na dash 15574 něco ovlivní, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Flash ti to nesmaže , jen prozatím ti to znemožní instalaci RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonasek Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Aha a kdybych časem chtěl RGH? Tak na co mám počkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Časem to zase půjde - jen to nejde teď hned . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonasek Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Super, díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Murphy.ul Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Zdravím. Mám podobný dotaz. mám Dash 13599 a flash. Chtěl bych zkusit přihlášení na Live, ale konzole po mě chce update. Obávám se, abych vůbec pak mohl něco hrát. Nyní třeba nejvíc hraji Forzu 4 a Dirt 3 + nějaký věci na kinectu. Poradíte mi pls, zda do update jít? Jedná se o nějako velkou změnu? Nerad bych zas běžel nechat udělat flash. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Kolikrát tady budeme muset odpovídat na takovýto dotaz ? Jak už máš DB vyšší než 12625 , tak se flash nesmaže !!! A jestli chceš jít na live , tak to bez aktualizace nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Opakovat to budeme pořád a pořád dokola. Změní se to až o xbox 360 nebude zájem a nebudou tyhle otázky aktuální :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jonasek
Ahoj, prosil bych o radu ohledně updatu XBOXU, nyní mám flash LT+2.0, a dashboard 13406,
chtěl bych se zeptat jestli mi update na dash 15574 něco ovlivní, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.