brbla Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) napiste sem sve autolog id, abysme si zajezdili, pripadne vymenili rekordy na eventech. zakladam zvlast topic, aby to bylo trochu oddelene od hlavni diskuze. moje je BrBloun Upraveno Březen 21, 2013 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 cao uz mam objednane taky určitě zahrajem id budu mit posilovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Tak i já se přidám: LukDM-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 dpc ted jeste prijit na to, jak se to pridava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Taky už ho mám: AssassinCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 a nevis jak si pridat friends do hry ? :D neni potreba mit te jako frienda na Originu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 To si myslim že určitě jo, nicméně přímo ve hře jsem nenašel kde se dají přátelé přidávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 caute uz ho mam doma ale nevim jak pridat pratele kurna jinak co na to rikate? ja jsem s nfs spokojeny co vy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 (upraveno) tak az ted mi to teprve ukazalo ze nekdo z PSN friends tu hru zacal hrat. Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem brbla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 (upraveno) tak assasinCZ uz je ve friends ve hre... nevim co se stalo Upraveno Listopad 3, 2012 uživatelem brbla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 caute ja si myslim prvne si pridat pratele na vitu a pak se automaticky ukazou ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Tak kdyžtak moje psn id je stejný - LukDM-CZ, tak si mě přidejte ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollyg Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Taky hraju, PSN: HollyGcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Už taky hraju psn: hlavoun71 Odoslané z GT-S5830 cez Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paiter9 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Také prosím o pomoc s MP trofejemi. ID: paiter9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) rad bych si zajezdil s cechama -PoonerCap Upraveno Prosinec 27, 2012 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Tak hlavounovi uz trham rekordy :lol: pojďte závodit! Dáme nějaký C-F závod ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Ahoj všem, můj psn nick je tommarton jenom jestli si mě přidáte, tak poprosím do zprávy, že jste z fóra. Díky Brblovi za tenhle topic :-) u téhle hry asi ještě víc než kde jinde platí čím víc přátel tím větší zábava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 (upraveno) Nedáme třeba zítra sraz na multiplayeru? Upraveno Prosinec 31, 2012 uživatelem Marty5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 caute uz ho mam doma ale nevim jak pridat pratele kurna jinak co na to rikate? ja jsem s nfs spokojeny co vy?? Zatím docela zábava, multi jsem ještě moc nehrál. Včera jsem docela dlouhou dobu sundaval billboardy po městě :-D Doufám že bude multi minimálně srovnatelný s hot pursuit od criterionu. Tam jsem nehrál single skoro vůbec ale u multi jsem strávil dlouhé hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apolo Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 podte nekdo zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 taky hraju NFS, tak si mě kdyžtak přidejte a můžeme dát ... PSN Daximo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 vim ze sem to moc nepatri ale proc mi v teto hre hraje pravý reproduktor min nez leví ? (u jinych her to jde normalne nebo kdyz poustim treba video) je tam nake nastaveni ovladane hledal sem ho docela dlouho ale nenasel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda11 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Ahoj, hledam partaka na multak... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Moc času na mulťák nemám, ale kdyžtak LukDM-CZ. Aspoň na pár trofejí by se snad čas udělal ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.