Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tu Gigabyte mám a nemůžu si jí vynachválit, na taktování není, ale do herního PC stačí a v černém case vypadá po rozdělání moc hezky :D hele ne .. tu značku vůbec neznám, vem radši ověřenou :) radši připlať za kvalitní zdroj, ber ten fortron těch 300 není tolik za kvalitní zdroj :)

to radši tenhle --> http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008O0V41NK16QI nebo jestli chceš fakt moc kvalitní a tichý tak be quit!ale to je jiná cenová relace :D

Upraveno uživatelem kruta
Odesláno
Co som si vsimol na mojom PC podla monitoringu hardware pri hrach, tak doteraz hry nezobrali z RAM viac ako 3GB (pohybuje sa to najcastejsie 2-2,7GB) a co sa tyka pamate pri grafike aj to zalezi na nastaveni detailov: nizke/stredne detaily zoberu z pamate grafiky o dost menej ako vsetko na max. (potom to uz zaplni nad 1GB, samozrejme zalezi aj od konkretnej hry)

Připočti k tomu windows, aplikace na pozadí ... a hned seš na 5gb.

Odesláno
Nakonec jsem to duělal nejak takhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1PF00112OW011ROL0119SQ011PMD011O1W0116QJ01 akorád se bojím že mi tam nepujde ta zakladovka..jakože ty jacky hdmi a tak

Dobrý, až na tu skříň a RAMky vem radši dualchannel. HDMI na základovce ti pojede, když tam nebudeš mít grafu a pojedeš na grafice v procesoru.

Odesláno
Ne ja myslím jak jsou v casu na zadní straně otvory an jacky ruzne vystupy usb, hdmi a tak jestli to bude pasovat do sebe nebo se to dá nějak vyndat. Tu skřín neřeším stačí mi obyčejná

Pasovat to bude ten plech máš v balení k základovce akorát ho pak tam nasadíš.

Opravdu chceš jenom 4gb RAM ? Vem rovnou 8gb ať potom neřešíš upgrade.

Těch 500 není tak velká částka za dvojnásobně velké RAMky.

Odesláno

p.s. zdroj ..

když si pročteš co chce grafárna, většinou 100-150W, tak ti často stačí značková 400W... pokud nemáš dalších 5HDD nebo něco spešl. ale levná 500W evolve, či lc power, natož shitozni eurocase je často 350W origo, s vetsim chladicem, pri delšim zatížení často pekelně hučí a to nemluvim o tom že deklarovanej výkon ani nedá.. viz testy kvality zdrojů po netu..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu