BigDadyKane Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Ahoj chtěl jsem se zaptat a poradit. Můžu jít s kozolí JTAG/RGH na Internet? Ne na Live pouze normálně na net např. stáhnout si do FDS počasí nebo obaly ke hrám? Nepodělám něco s konzolí? Děkuji předem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Určitě jo. Já mam RGH od včerejška a normalně to mam pichnute na net stahuje to obaly atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Dobra zpráva - Tak děkuju za odpověď :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Ahoj chtěl jsem se zaptat a poradit. Můžu jít s kozolí JTAG/RGH na Internet? Ne na Live pouze normálně na net např. stáhnout si do FDS počasí nebo obaly ke hrám? Nepodělám něco s konzolí? Děkuji předem za radu. k čemu by tam jinak to počasí bylo, když jinak, než přes net ho tam nedostaneš ;) obaly, TU, screenshoty a počasí... to vše jde přes internet získat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.