BigDadyKane Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2012 Ahoj chtěl jsem se zaptat a poradit. Můžu jít s kozolí JTAG/RGH na Internet? Ne na Live pouze normálně na net např. stáhnout si do FDS počasí nebo obaly ke hrám? Nepodělám něco s konzolí? Děkuji předem za radu. Citovat
t0x1c Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2012 Určitě jo. Já mam RGH od včerejška a normalně to mam pichnute na net stahuje to obaly atd.. Citovat
BigDadyKane Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2012 Dobra zpráva - Tak děkuju za odpověď :cheesygrin: Citovat
sovik Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2012 Ahoj chtěl jsem se zaptat a poradit. Můžu jít s kozolí JTAG/RGH na Internet? Ne na Live pouze normálně na net např. stáhnout si do FDS počasí nebo obaly ke hrám? Nepodělám něco s konzolí? Děkuji předem za radu. k čemu by tam jinak to počasí bylo, když jinak, než přes net ho tam nedostaneš ;) obaly, TU, screenshoty a počasí... to vše jde přes internet získat Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.