kucis Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Čaute lidi, potřebuju pomoct, cca před 4 rokama jsem dostal BANA, měl jsem ještě v té době tuším region Canada a nějaké falešné údaje atd...a od té doby hraju offline. Jenže teďka budu kupovat slima a chtěl bych se svým účtem, kde mám score a archievmenty jít na Live s CZ regionem, chtěl bych si kupovat arkádovky atd... Jak to udělat? Chtělo by to nějak zrušit ten americký účet a pak se na xboxu přihlásit na nový email a založit CZ live účet... tak aby mi zůstal můj původní profil, díky za rady EDIT: tak zkoušel jsem to celou noc, prostě i když vytvořím nový email a udělám si nové live ID a přehlásím se v profilu na nové live ID, pořád jsem na xbox.com pod Canadou, já už nevím... Upraveno Listopad 1, 2012 uživatelem kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Zkoušel jsi tento návod?! http://www.xboxweb.cz/clanek/navody/10029-migrace-na-ieskye-live.html#.UJKGim9mKSo A ban máš na profil nebo konzoli?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Musíš migrovat na CZ,pokud máš ban na profil tak good luck :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Ten návod už je starý, mrkvosoft to podle všeho zrušil. Někde jsem četl, že prý proto, že lidi kradli účty a pak je migrovaly do jiné země, a't se k nim původní majitel už nedostane. Nevím, co je na tom pravdy, každopádně konzoli už mám novou a profil jsem si odbanoval, to nebyl problém, teďka jedu na UK účtě, akorát ještě by to chtělo vyřešit to CZ... :cry: ještě nejaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 I když teďka mě napadá, když si zakoupím obsah s českým profilem, pojede mi pak třeba arkádovka na tom UK profilu? Jestli jo, tak to tak asi budu muset udělat, s českým budu platit a stahovat a s UK účtem budu hrát, nic lepšího mě nenapadá... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.