Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pomoc s xbox live účtem

kucis

Recommended Posts

Čaute lidi, potřebuju pomoct, cca před 4 rokama jsem dostal BANA, měl jsem ještě v té době tuším region Canada a nějaké falešné údaje atd...a od té doby hraju offline. Jenže teďka budu kupovat slima a chtěl bych se svým účtem, kde mám score a archievmenty jít na Live s CZ regionem, chtěl bych si kupovat arkádovky atd... Jak to udělat? Chtělo by to nějak zrušit ten americký účet a pak se na xboxu přihlásit na nový email a založit CZ live účet... tak aby mi zůstal můj původní profil, díky za rady

EDIT: tak zkoušel jsem to celou noc, prostě i když vytvořím nový email a udělám si nové live ID a přehlásím se v profilu na nové live ID, pořád jsem na xbox.com pod Canadou, já už nevím...

Upraveno uživatelem kucis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten návod už je starý, mrkvosoft to podle všeho zrušil. Někde jsem četl, že prý proto, že lidi kradli účty a pak je migrovaly do jiné země, a't se k nim původní majitel už nedostane. Nevím, co je na tom pravdy, každopádně konzoli už mám novou a profil jsem si odbanoval, to nebyl problém, teďka jedu na UK účtě, akorát ještě by to chtělo vyřešit to CZ... :cry: ještě nejaké nápady?

Odkaz ke komentáři

I když teďka mě napadá, když si zakoupím obsah s českým profilem, pojede mi pak třeba arkádovka na tom UK profilu? Jestli jo, tak to tak asi budu muset udělat, s českým budu platit a stahovat a s UK účtem budu hrát, nic lepšího mě nenapadá... :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu