Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Battlefield 3 problem s online uctom

lukeee99

Otázka

Zdravim. Mam taky problem:

Ked si chcem vytvorit online ucet na battlefiled 3 vyhodi mi tabulku ze si musim najprv vytvorit ucet na origin. Potom ako vyplnim udaje pre ucet origin a dam ok tak po nejakej chvili mi vyhodi ze: online pass check failed.Please try again later. Vzdy mi to vyhadzuje. Skusil som si vytvorit aj novy PSN ucet na cesko lebo som mal slovensky.Lenze ani to nepomohlo. Fakt uz neviem co mam robit. Prosim poradte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No tak v tom je chyba, měl by jsi ho tam nějak zadat. Nejdřív zkus prohledat všechny položky v menu, options apod. jestli tam není něco o vložení passu, aktivaci bf3 apod. Nevím jak to u BF3 funguje, já online pass neměl, jelikož to mám z PSN :P

EDIT: Na gůglu jsem našel, že musíš jít na STORE/reedem/code section.. A tam to nějak stáhneš zřejme :)

Pokud ale nic nenajdeš, tak to zkus vyřešit podle tohoto videa..

Upraveno uživatelem canava
Odkaz ke komentáři

• 0

Isiel som podla toho videa: najprv som si vytvoril novy psn ucet na united kingdom potom som ten ucet prihlasil na origin. Potom som sa prihlasil na mojom ps3 na moj novy psn ucet.Spustil som battlefield 3 isiel som do store a tam vyhodilo tabulku ze:This is no content avaible for dowland at this time.Please try again later.Ten trojuholnik mi nejde stlacit je taky jak zahmleny ci co.Tak som zas siel vyskusat ten multyplayer a zas mi hadze to iste.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu