kucis Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Zdravíčko, jde to ještě nebo již nikoliv... Na webu jsem nějaké návody našel, ale už byly staré... Je tady ještě nějaká možnost, nechci přijít o gamerscore, takže nový účet nepřipadá v úvahu... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
General_Lee Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Mam stejnej problem, je tu nekdo schopnej poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 psal jsem na xbox podporu a jo jde to ale ucet nebude 6 tydnu funkcni pote se da migrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Mě to ten týpek na podpoře rozmlouval, že se může stát, že účet po migraci nebude již funkční a už nepůjde nijak opravit, takže se stejně bude muset udělat nový.... idi*ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 a nebo se mu to nechtelo delat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Dnes (aha tak ne vcera uz) jsem tam volal a chtel migraci z UK na CZ. Ten support se me ptal, zda tam neco mam zakoupene atd. Ja ze ne. Tak rikal, ze by to melo byt ok. Ze jim napise do USA pozadavak na prevedeni. Jedine co chtel bylo ID konzole (tu nemam takze jsem rekl at to necha prazdne..rekl ze to zkusi). Pry maximalni doba prevodu je 30dni. A ze az to bude tak mi poslou email nebo mi zavola. Pry ze kdybych mel neco nakoupene, tak by byl problem. Pozdeji rikal, ze kdyz tam nic nemam, tak to snad bude rychle. Takze nevim, zda kdyz ma nekdo neco koupene na svuj ucet, zda o to prijde nebo to jen zdrzi prevod. Jako taky mi rikal, zda nebudu mit lepsi vytvoreni noveho uctu. Ale nevim jak je to s provazanim liveID (MS account) a xbox ucet. Zda treba jde na jeden MS ucet dat vice XBOX. Rekl bych, ze ne. Ze je to 1:1. A to ja chci zacovat kvuli MSDN,skydrive atd. A nechci mit dva ucty. Schyzofrenii nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geronimo_cz Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 myslim si ze u zakoupenejch her o nej prijdes, protoze specialni nabidky ci urcitej obsah vc. her neni urcen pro ceskej trh.. ja si treba koupil s uk uctem gta 4 a ted mi nejdou stahnout.. na 79% to dycky spadne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 Jj. Je mozne, ze se o ne prijde. Proto jsou lepsi krabicovky no. Uz mam premigrovano. Najednou jsem mel na xbox.com v uctu tlacitko na migraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.