dogbig Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Zdar lidi. Potřebuju poradit mám PSPčko 3004 Flašnuté SW 6.60 B9-PRO Můj problém: Hraji , Hraji, upozornění na vybitou baterii .. Hraji Hraji Hraji PSPčko se vypne .. Já ho teda zapnu chvili hraji ono se vypnu a takto pořád do kola než se to PSPčko nezaplo. Chtěl sem to dát na nabíječku ale nic se nerosvítilo. Takže se PSP nechce zapnout. Prosím o nějakou kloudnou radu . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Je to nabiječka nebo USB kabel? Zkus vyndat baterku a nechat jen na nabiječce a potom zapnout Zdar lidi.Potřebuju poradit mám PSPčko 3004 Flašnuté SW 6.60 B9-PRO Můj problém: Hraji , Hraji, upozornění na vybitou baterii .. Hraji Hraji Hraji PSPčko se vypne .. Já ho teda zapnu chvili hraji ono se vypnu a takto pořád do kola než se to PSPčko nezaplo. Chtěl sem to dát na nabíječku ale nic se nerosvítilo. Takže se PSP nechce zapnout. Prosím o nějakou kloudnou radu . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dogbig
Zdar lidi.
Potřebuju poradit mám PSPčko 3004 Flašnuté SW 6.60 B9-PRO
Můj problém: Hraji , Hraji, upozornění na vybitou baterii .. Hraji Hraji Hraji PSPčko se vypne ..
Já ho teda zapnu chvili hraji ono se vypnu a takto pořád do kola než se to PSPčko nezaplo.
Chtěl sem to dát na nabíječku ale nic se nerosvítilo. Takže se PSP nechce zapnout.
Prosím o nějakou kloudnou radu . Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.