haryn1978 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 (upraveno) Zdravím, asi to bude nějaká banalita, ale jak mohu uvolnit wii system memory. Při spuštění Lego Indian Jones 2 mi to hlásí, že potřebuji 128 block memory free jinak nepůjdou ukládat sejvy. Mám konzoli hacknutou, externí hdd a cca 50-60 her na něm. Když kouknu do data manageru, tak tam mám nahoře wii a sd card. Na sd card nic nemám, ale na wii má každá hra v jednom blocku, svůj obrázek (asi nějaká data o spuštění) a když kliknu na nějakou ukáže se mi kolik zabírá a zda ji chci zkopírovat na sd nebo smazat nebo přesunout. Jak prosím poznám zda už mám dostatek volného prostoru v paměti wii pro úspěšné spuštění této hry? I když jsem tu ikonu přesunul na sd car, kde je víc místa tak pořád LIJ 2 chtěl zapisovat do wii memory. Děkuji za odpověd. Vyřešeno. :D Upraveno Listopad 4, 2012 uživatelem haryn1978 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.