Scrub41 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Zdravím, nevím jestli píšu do správné kategorie, ale mám dotaz ohledně této hry... Mám flashnutý xbox a tak se bojím jít na live.. Bohužel trať Stewart Compound není součástí této hry a musí se stáhnout přes live přímo ze hry v MotoClub Depot.. Chtěl jsem se tedy zeptat jaká je šance že nedostanu ban, když k xboxu připojim síťový kabel.. stáhnu trať z toho MotoClub Depot a odpojím... Je velká šance že dostanu ban při stahování z LIVE za takovou chvilku? Pročetl jsem si topicy typu "jak se uchránit před banem" atd. a předem se omlouvám jestli mám již opakovaný dotaz, nebo špatně zařazený topic. Jinak všem předem děkuji za odpověď či radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Bany za flashe se nikdy nedávaly ohned, ale až za nějaký čas v banové vlně. A pořádná celosvětová vlna už nějaký čas nebyla. V případě, že se jen přihlásíš, stáhneš obsah a zase půjdeš pryč, témeř nic hrozit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Díky :bash: a ještě jeden dotaz... dá se vubec stáhnout dodatek do hry bez LIVE nebo bez LIVE Gold ? Teď jsem se dozvěděl od kamoša že dodatky jdou stáhnout pouze s LIVE Gold.. je to pravda ? Mám Flash LT 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Gold je obvykle pouze pro MP hraní, DLC většinou stáhnout šly bez problémů. Neříkám, že nemůže být pár výjimek, ale obvyklé to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 a ještě mě upozorňoval na to že jakmile připojim xko k internetu.. okamžitě začne stahovat update kterej nejde zrušit a tim dostanu ban ? Omlouvám se za ♥♥♥♥ dotaz ale mam strach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Ban jako takový ne, ale je určité nebezpečí ztráty flashe, pokud používáš starý Dash a flash. Tuším, že to byl Dash 13146, který mazal flash. Pokud máš novější, mělo by to být v pořádku. A pokud možno aktuální Dash/flash (s iHas vypalovačkou) by jsi beztak mít měl, nebo nespustíš nové hry. Ale o tom se už na fóru psalo dost a dost, to si najdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 jojo to vím jenom jestli se ještě můžu zeptat, kde zjistim jakou mám verzi Dashboardu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Našel jsem to.. verzi dashboardu mám 2.0.15574.0.... to je v pohode ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.