Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MX vs ATV Alive - stáhnutí tratě Stewart Compound

Scrub41

Recommended Posts

Zdravím, nevím jestli píšu do správné kategorie, ale mám dotaz ohledně této hry... Mám flashnutý xbox a tak se bojím jít na live.. Bohužel trať Stewart Compound není součástí této hry a musí se stáhnout přes live přímo ze hry v MotoClub Depot..

Chtěl jsem se tedy zeptat jaká je šance že nedostanu ban, když k xboxu připojim síťový kabel.. stáhnu trať z toho MotoClub Depot a odpojím... Je velká šance že dostanu ban při stahování z LIVE za takovou chvilku? Pročetl jsem si topicy typu "jak se uchránit před banem" atd. a předem se omlouvám jestli mám již opakovaný dotaz, nebo špatně zařazený topic. Jinak všem předem děkuji za odpověď či radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ban jako takový ne, ale je určité nebezpečí ztráty flashe, pokud používáš starý Dash a flash. Tuším, že to byl Dash 13146, který mazal flash. Pokud máš novější, mělo by to být v pořádku. A pokud možno aktuální Dash/flash (s iHas vypalovačkou) by jsi beztak mít měl, nebo nespustíš nové hry. Ale o tom se už na fóru psalo dost a dost, to si najdi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu