Luke-Hardy Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Čau lidi mám google chrome a včera když jsem si chtěl pustit video tak tam bylo jenom černo když sem dal jiné video tak to fungovalo no prostě přehrávač funguje jen u některých videí nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 detonatorcross Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 zkus aktualizovat flash player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 To asi nepomůže kdyby byla chyba tam tak nepůjde přehrát žádné video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Zkusil jsem nepomohlo ... ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3n10n Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Cao.... jestli mas namysli cernou oprazovku prehravace a nic se neprehrava, tak me pomohlo, ze jsem otevrel videa na tom profilu autora, nasel to video a potom to slo :) Taky se mi to obcas stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 No mám namysli to co to co říkáš ale nepomohlo to třeba na facebooku když si to pustím tak to funguje když to pustím na youtube tak už ne ... tak co to ***** je ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Už to vypadá že všechno funguje tak už je to snad v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Čau lidi mám google chrome a včera když jsem si chtěl pustit video tak tam bylo jenom černo když sem dal jiné video tak to fungovalo no prostě přehrávač funguje jen u některých videí nevíte co s tím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.