kuba741 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Zdarec tedka prochazim ps store a koukam na nektere hry napr little big planet 2 assasin 2 atd a je tam napsano ze kdyz budu mit ps+ tak je mam zadarmo,je to pravda? moc se mi tomu nechce verit diky moc za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zample35 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Zdarec tedka prochazim ps store a koukam na nektere hry napr little big planet 2 assasin 2 atd a je tam napsano ze kdyz budu mit ps+ tak je mam zadarmo,je to pravda? moc se mi tomu nechce verit diky moc za odpovedi Ano, po dobu co máš zaplacený PS+ můžeš tyto hry hrát. Jinak assasin tam je myslím jen trial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 pockej takze jen po dobu co to ps plus mam jo ja myslel ze na porad prave:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zample35 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Máš to po celou dobu co máš zaplaceny PS+. Když ti skončí tak tyto hry hrát nemůžeš. Pokud si však PS+ zas zaplatíš, budeš moc hrát znovu hry co jsou na PS+. Koukni sem. Tu máš všechny otázky a odpovědi. http://console-forum.net/tema/144256-ps-faq-ctete-nez-polozite-otazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 diky moc za pomoc super davam thx :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
Zdarec tedka prochazim ps store a koukam na nektere hry napr little big planet 2 assasin 2 atd a je tam napsano ze kdyz budu mit ps+ tak je mam zadarmo,je to pravda? moc se mi tomu nechce verit diky moc za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts