beldy Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Ahoj Jsem majitelem nefleshnuteho Xbox360 Slim s Kinectem (DG-16D5S) a take PC a dvou ratolesti (10 a 5) problem je ze xbox je nijk zvlast nebere a jedine u ceho se spolecne pobavi je Kinect Sport nebo Adventures.. zkousel jim predhodit i nejaka Dema ale bez vetsiho uspechu... u PC se sejdou casteji a vydrzi u toho take dele... Muj problem zni: ma se zbavit xboxu a penize investovat do napr. dvou starsich PSP ktere mi prijdou jako vcelku zajimave multifunkcni zarizeni.... Jde o to ze u PC jsem JA :) a jak vime poslat dite hrat si ven, neni tak jednoduche a nekdy ani dost dobre mozne... Takze co byste mi poradili co dat sourozencum aby se o to nervali a rodice se nezblaznili? P.S. chapu ze Vas budou napadat i pekne kraviny co s tim, to me napadali pri psani taky ale vazne potrebuju poradit, diky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Co to prodat a pořídit jim taky nějake to PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.