Hajtr91 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Zdravicko....hledam flashera pri nejlepsim z Pardubic. Pri zapnuti sviti zelena dioda, ale display nic nedela. Je to fatko 1001. Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 (upraveno) Omlouvám se, spetl jsem jsem se docela slušně .. myslel jsem, že jde o Xbox :D Upraveno Listopad 4, 2012 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 vypada to na brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hajtr91 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 jeste to zkusim zastrcit lip, ale podle toho co jsem tu cetl potrebuju nekoho s PB...stacila by mi asi jen baterka ale s pspeckem ktery nerozjedu neudelam ani z jedny PB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hajtr91 Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 no tak nic to nedela...ja si pamatuju ze sem to pred jistou dobou zformatoval primo v menu PSPcka a od ty doby sem to nezapl ted sem to vystrachal ve skrini a je to porat ve stejnym stadiu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 myslim si ze to bude brick sehnat pandoru nebo nekam poslat kdo ti udela unbrick kdyz tak napis zpravu domluvime se jestli mas zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hajtr91
Zdravicko....hledam flashera pri nejlepsim z Pardubic. Pri zapnuti sviti zelena dioda, ale display nic nedela. Je to fatko 1001. Diky za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.