mara_blind Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Updatoval jsem xbox 360 na dashboard 15574. Po updatu jsem do mechaniky vložil aktivační dvd to naběhlo v pohodě když ho vyndám a dám pálenou hru vůbec mi jí to nenačte mam na výběr jen open tray. dřív mi šlo vše v pohodě ted o updatu ne.. co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Nepíšeš z jakého DB jsi to aktualizoval . Jestli z 12625 a nebo menšího tak jsi o flash přišel a budeš si to muset nechat flashnout znova : [TABLE=width: 269] [TR] [TD=class: xl144, width: 269]http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mara_blind Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Jo aktualizoval jsem to z 12625.. co mám dělat ted ? mam sehnat flashera ? nebo to zvládnu sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Damon1468624439 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Nevidíme do tebe..., ale vzhledem k tomu, jak si položil dotaz - sežeň flashera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mara_blind
Updatoval jsem xbox 360 na dashboard 15574. Po updatu jsem do mechaniky vložil aktivační dvd to naběhlo v pohodě když ho vyndám a dám pálenou hru vůbec mi jí to nenačte mam na výběr jen open tray. dřív mi šlo vše v pohodě ted o updatu ne.. co stím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.