Pampam Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Zdravim, jen jsem se chtěl zeptat jestli můžu využít flashku alespoň na savy, popřípadě bych prosil radu o nejlevnější alternativu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavluňa Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Hoj, strc flashku do xboxu, sama Ti nabidne format a tim je to hotovo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pampam Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 tak až takhle jednoduchý jsem to nečekal, zkoušel jsem formátovat v PC a nešlo to, jdu to tedy testnout =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 http://support.xbox.com/sk-SK/xbox-360/accessories/usb-flash-drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapky Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 V nový verzi dashboard MS navýšil limit z původních 16gb na dvojnásobek, jde tedy HDD/flashka naformátovat až na velikost 32gb pro účely samotné konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavluňa Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 To vubec neni spatny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pampam
Zdravim, jen jsem se chtěl zeptat jestli můžu využít flashku alespoň na savy, popřípadě bych prosil radu o nejlevnější alternativu.
Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.