Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grafická karta-Rada

DavelusKim

Recommended Posts

Ahojte, potřeboval bych grafickou kartu do Typu sběrnice PCI Express 1.0 x1-Základovka Dell Optiplex GX620 čipová sada základovky je Intel Lakeport-G i945G Zdroj mám 400W stačí i 512MB a nejlépe nějaká menší protože mám strašně malou bednu.. Děkuji moc každému kdo mi poradít dám THANKS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebuji ji na hraní takových těch méně náročných her protože ta stará mi nějak odchází při zapnutí např WoWka se po půl minutě sekne obraz na obrazovce jsou takové zelené čárky a musím to vypnout podržením tlačítka vypnout protože tlačítko windows nejde ctrl+esc taky ne což je to stejné jako tlačítko WIN ani správce uloh...Po někalika diskuzích s pár lidma jsem dospěl ke grafice která je poměrně dost stará .. Proto potřebuji tu grafiku no... A nejlépe aby byla nějaká menší.... aby se mi tam vlezla :)

Odkaz ke komentáři

Ted se na ní dívám a je trochu menší než ostatní grafické karty? nové PC myslím že zatím není potřeba až tak za třičtvrtě roku zatím 4GB ram i5 3.2Ghz procák a 500GB myslím že je optimální až na tu grafiku kterou chci koupit a bednu která je opravdu malá :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu