DavelusKim Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Ahojte, potřeboval bych grafickou kartu do Typu sběrnice PCI Express 1.0 x1-Základovka Dell Optiplex GX620 čipová sada základovky je Intel Lakeport-G i945G Zdroj mám 400W stačí i 512MB a nejlépe nějaká menší protože mám strašně malou bednu.. Děkuji moc každému kdo mi poradít dám THANKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) na co ji potrebujes? Myslim hry, prohlizec, na strihani videa??? A kolik do toho chces investovat? Jinak asi nejlepsi je GT610 ostatni jsou celkem predrazeni napriklad MATROX Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem Hool23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Potřebuji ji na hraní takových těch méně náročných her protože ta stará mi nějak odchází při zapnutí např WoWka se po půl minutě sekne obraz na obrazovce jsou takové zelené čárky a musím to vypnout podržením tlačítka vypnout protože tlačítko windows nejde ctrl+esc taky ne což je to stejné jako tlačítko WIN ani správce uloh...Po někalika diskuzích s pár lidma jsem dospěl ke grafice která je poměrně dost stará .. Proto potřebuji tu grafiku no... A nejlépe aby byla nějaká menší.... aby se mi tam vlezla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 opravdu ta gt 610 je snad nejlepsi ze vsech..V tvym pripade uz bych zacal uvazovat nad novym PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Ted se na ní dívám a je trochu menší než ostatní grafické karty? nové PC myslím že zatím není potřeba až tak za třičtvrtě roku zatím 4GB ram i5 3.2Ghz procák a 500GB myslím že je optimální až na tu grafiku kterou chci koupit a bednu která je opravdu malá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 mas i5? a chces takovou shit grafarnu? :D jsem myslel ze mas strasi PC, to tam nemas PCI-e x 16? A myslim si ze integrovana grafarna v i5 je snad lepsi nez tu kterou chces koupit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Teda i4 promin ;D Ten slot je starší(aspon myslím) a PC je docela malý ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 i4 jo? Intel uvedla na trh novy procaky i4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jáj - P4 Promin :D mám na PC nalepený takový mini lísteček.. Promin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 :D no uz je to lepsi, ale kdyz ti staci wowko tak jedine Gt 610 horsi nema cenu kupovat. koupil bych na tvym miste i skrin nakou lacinou treba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavelusKim Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 To jo no.. Ale komu se to chce předělávat že? :D Ale asi bych měl no... Jo jo Wowko CSko :D žádné GTA XXXX nebo MW3 BF3 To né ;D Vystačím si u WoWka,CSka ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.